Catering

På Pour Bon gör vi allt från grunden, allt lagas och bakas i vårt eget kök och bageri på Korsgatan 13 i Göteborg. När ni beställer catering från oss får ni hjälp med allt från planering av menyn till kockar och serveringspersonal på plats.

BESTÄLL LUNCH TILL DITT FÖRETAG

Pour Bon kommer till er – vi erbjuder en mängd olika kalla och varma leveransluncher dagligen. Abonnera gärna på vårt lunchmejl så har du alltid koll på veckans luncher.

 

Maila eller ring in din beställning senast kl 09.00.

LUNCHMENY FÖR BESTÄLLNING

POUR BON PÅ KVÄLLEN

Du kan boka våra lokaler på Korsgatan kvällstid. Vi dukar för upp till 100 personer och ni väljer mat från vår cateringmeny. Vi ordnar också matlagningskurser och olika typer av provningar t.ex. av ost och vin.
BONSOIR PÅ KORSGATAN

 

VARDAG

När ni beställer catering från oss kan ni få hjälp med allt från planering av menyn till kockar och serveringspersonal på plats.
Frukost Lunch Smörgåsar & wraps Sallader Landgångar, pajer & smörgåstårtor

FEST

När det bubblar i glasen ökar kraven. Vi hjälper er att arrangera festen fylld med oförglömliga smak- upplevelser.
Mingel & aptitretare Pintxos A la Carte Desserter Bufféer 

SÄSONG

Här hittar du menyer och bufféer fyllda med säsongens smaker. Allt från de första späda primörerna till den kryddiga julmaten.

Vår- och sommarbuffé

Studentbuffé

Midsommar

 

 

 

HÖGTIDER

När ni beställer catering från oss kan ni få hjälp med allt från planering av menyn till kockar och serveringspersonal på plats.
Bröllop & Fest

KONDITORI

I vårt konditori bakas allt från kanelbullar, croissanter, mördegskakor och tryfflar till ett stort urval av tårtor, bakelser och tarter.
Tårtor Bröllopstårta Tarter

ALLT DU BEHÖVER VETA OM CATERING

När ni beställer catering från Pour Bon kan ni få hjälp med allt från planering av menyn, kockar och serveringspersonal på plats till blomsterarrangemang och inbjudningskort.

SÅ HÄR GÅR DET TILL