Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

Pour Bons luncher

Catering måndag – fredag, 11.00-14.00
Till alla rätter ingår surdegsbröd och smör.
Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.

 

Vecka 17

Måndag 22 april 

Vegetarisk: Vegetarisk Pad Thai

Fisk: Stekt kummelfilé med Remouladsås och citron

Husman: Korv stroganoff med ris och creme fraîche


Tisdag 23 
april 

Vegetarisk: Vegetarisk Bolognese

Fisk: Crabcake med sauterad fänkål och potatispuré

Husman: Spaghetti Bolognese

 

Onsdag 24 april 

Vegetarisk: Kikärtsbiffar med ljummen potatissallad och ramslökscrème

Fisk: Gratinerad torskfilé med hummersås och duchesstoppar

Husman: Oxfärsbiff med ljummen potatissallad och ramslökscrème

 

Torsdag 25 april

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor

Fisk: Bouillabaisse

Husman: Mix grill med pepparsås och Bbq-sås

 

Fredag 26 april

Vegetarisk: Burrito med svamp, strimlade frästa grönsaker och chilimajonnäs

Fisk: Fisktaco med coleslaw och chilimajonnäs

Husman: Fläskfile black and white

Vegetariskt 145 kr
Från havet 159 kr
Pour Bons husman 145 kr
Sidesallad 30 kr
Lunchdricka – Ramlösa  27 kr

Alla priser exkl. moms

Vecka 18

Måndag 29 aril

Vegetarisk: Spenat- och ricottafyllda tortellini med parmensansås

Fisk: Äggpanerad fiskfilé på bladspenatbädd med vinsås och citron

Husman:Köttfärslimpa med rödvinssky, potatispuré och haricot verts


Tisdag 30 
april 

Vegetarisk: Pasta med chickenstyle strips, tomat, vitlök, crème fraîche 

Fisk: Stekt sejfilé med västkustsallad och citron

Husman: Pasta med kyckling tomat, vitlök, crème fraîche

 

Onsdag 1 maj – STÄNGT

 

Torsdag 2 maj

Vegetarisk: Spenatsoppa med ägghalva

Fisk: Stekt sejfilé med västkustsallad och citron

Husman: Marinerat strimlat kött med frästa grönsaker

 

Fredag 3 maj

Vegetarisk: Vegetarisk burgare med rostade potatis och coleslaw

Fisk: Fiskgryta med rostade potatis och aioli

Husman: Wallenbergare med potatismos, gräddsås och gröna ärtor