Aktuell information

 

 

Efter ett annorlunda och för många omtumlande tid tar vi nu tag i en ny säsong. Vi på Pour Bon har inte stannat upp utan har jobbat på i den mån vi kunnat och tagit fram nya lösningar till bland annat efterlängtade bröllop, digitala möten och picknickar med kollegorna eller familjen utomhus. Även era idérikedomar har gjort att vi kunnat fortsätta skapa tårtor och laga mat i vårt konditori och kök i Kallebäck och leverera till er. Tack för det!

Vi kommer att anstränga oss att även i fortsättningen erbjuda lösningar för catering från morgon till kväll anpassade till rådande omständigheter. Vi kan skräddarsy det mesta efter era behov och har även tagit fram olika paketlösningar som är anpassade till de tillfällen man vill träffas. Vi hoppas vi kan fortsätta mötas och njuta av god mat, tårtor och desserter i vardagen och vid de tillfällen som behöver uppmärksammas!

 

På Pour Bon har vi noggranna och strikta rutiner i hela verksamheten kring hygien och städning. Vi följer noggrant och hänvisar till Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer gällande viruset och dess spridning.

Vi erbjuder företag och privatpersoner hjälp med leveranser av catering till bostäder såväl som kontor. Det finns även möjlighet att hämta upp er beställning hos oss.

Vi fakturerar företaget och du som privatperson kan betala med swish.

Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakt/beställning: info@pourbon.se eller 0704-059229.

 

 

Pour Bon signatur