Vi ordnar ditt bröllop

Låt oss hjälpa till att göra er dag oförglömlig. Vår långa erfarenhet gör att vi gärna planerar både mindre tillställningar där bara de närmsta närvarar, och sådana med riktigt stora sällskap.

Boka en konsultation där vi planerar helheten från meny och dryckesval till bröllopstårta. Vi tar emot bokningar på info@pourbon.se eller på 0704-059229.

Bröllopstårtan är ofta höjdpunkten på bröllopsmiddagen och vi tar emot blivande brudpar för tårtprovning där vi sitter ner tillsammans, smakar av och pratar igenom alla detaljer kring bröllopstårtan. Konsultationen hos oss kostar 300 kr och tar ca en timma. Vi gör bröllopstårtan efter önskemål så kontakta oss gärna för mer information eller om ni önskar boka en tårtprovning hos oss på info@pourbon.se eller 0704-059229.

Pris bröllopstårta från 78 kr/bit.

Dekoration kan varieras efter tycke och smak, liksom färgen som kan matcha brudbuketten, färgen på dukningen eller bröllopets temafärg.

Senast 3 veckor innan bröllopet vill vi ha en komplett beställning med utseende, smak och antal bitar samt bokning av ställning.

Vi tar ut en hyra och deposition för tårtställningen. Depositionen för bröllopsställningen får ni åter vid retur av ställning när den returneras i dagarna efter bröllopet.

Det går att hämta bröllopstårtan i vårt konditori eller så levererar vi med bud. Vid leverans tillkommer en fraktavgift beroende på leveransadress.

Förskottsbetalning gäller.

Vi har samarbetspartners som även de kan förgylla och underlätta er dag. De arbetar till exempel med blommor, håruppsättning, sminkning, inbjudningskort, fotografering och underhållning.

Pour Bon signatur