Vi ordnar ditt bröllop

Låt oss hjälpa till att göra er dag oförglömlig. Vår långa erfarenhet gör att vi gärna planerar både mindre tillställningar där bara de närmsta närvarar, och sådana med riktigt stora sällskap.

Vi hjälper er med bröllopstårta!

Vi tar emot bokningar på info@pourbon.se eller på 0704-059229.

Bröllopstårtan är ofta höjdpunkten på bröllopsmiddagen. Vår specialité är moussetårtor och vi har flera smaker och kombinationer att välja mellan. Ni är välkomna att beställa smakprover som ni kan hämta upp i vårt konditori i Kallebäck.

Provsmakning kostar 300 kr. 

Vi gör bröllopstårtan efter önskemål så kontakta oss gärna för mer information eller om ni önskar boka en tid för upphämtning av smakprover hos oss på info@pourbon.se eller 0704-059229.

Pris bröllopstårta från 85 kr/bit.

Dekoration kan varieras efter tycke och smak, liksom färgen som kan matcha brudbuketten, färgen på dukningen eller bröllopets temafärg.

Senast 3 veckor innan bröllopet, 6 veckor gäller för juli, augusti, vill vi ha en komplett beställning med utseende, smak och antal bitar samt bokning av ställning.

Vi tar ut en hyra och deposition för tårtställningen. Depositionen för bröllopsställningen får ni åter vid retur av ställning när den returneras i dagarna efter bröllopet.

Det går att hämta bröllopstårtan i vårt konditori eller så levererar vi med bud. Vid leverans tillkommer en fraktavgift beroende på leveransadress.

Förskottsbetalning gäller.

Pour Bon signatur