Exempelmenyer

Vi sätter ihop en meny med förrätter, varmrätter och desserter efter era önskemål

Pour Bon signatur

BRÖLLOP 

Skagenröra på rostad brioche med vinegrette på skaldjursfond, tryffel och gräslök

Kalventrecôte, rosastekt med kantarellsås, ragu på puylinser och morot, potatispuré med palsternacka

Pannacotta på äkta Tahitivanilj och grädde i glas med säsongens bär

Pris 460 kr inkl moms

FESTBUFFÉ 

Skaldjurscheesecake på kavringsbotten med hummervinegrette,
finskuren gräslök och krispigt brödströ

Rosastekt kalv med hyvlad parmesan, spansk kallpressad olivolja, rostade pumpafrön och ärtskott

Fransk potatissallad

Ballotine på färskt kycklingbröst fyllt med anklever, rillette på anklår, pistagenötter och aprikos

Sallad toppad med lättsyrade rotfrukter, syltade trattkantareller och riven västerbottenost

Getost toppad med fikonglaze och sötsalt nötkrokant

Stenugnbakat surdegsbröd och smör

Citrontarte med varmvispad maräng med champagne och passionsfrukts marinerad ”bärsallad”

Pris 420 kr inkl moms