BRÖLLOP
Skagenröra på rostad brioche med vinegrette på skaldjursfond, tryffel och gräslök
Kalventrecôte, rosastekt med kantarellsås, ragu på puylinser och morot, potatispuré med palsternacka
Pannacotta på äkta Tahitivanilj och grädde i glas med säsongens bär
Pris 460 kr inkl moms
FESTBUFFÉ
Skaldjurscheesecake på kavringsbotten med hummervinegrette,
finskuren gräslök och krispigt brödströ
Rosastekt kalv med hyvlad parmesan, spansk kallpressad olivolja, rostade pumpafrön och ärtskott
Fransk potatissallad
Ballotine på färskt kycklingbröst fyllt med anklever, rillette på anklår, pistagenötter och aprikos
Sallad toppad med lättsyrade rotfrukter, syltade trattkantareller och riven västerbottenost
Getost toppad med fikonglaze och sötsalt nötkrokant
Stenugnbakat surdegsbröd och smör
Citrontarte med varmvispad maräng med champagne och passionsfrukts marinerad ”bärsallad”
Pris 420 kr inkl moms