Pour Bons luncher
Catering måndag – fredag, 11.00-14.00
Till alla rätter ingår surdegsbröd och smör.
Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.
Vecka 12
Måndag 20 mars
Vegetariskt: Tagiatelle olio m basilikacrème
Fisk: Pankopanerad kummel med räkröra och citron
Husman: Boeuf bourguignon med ris
Tisdag 21 mars
Vegetariskt: Panerad stekt ost m tzatsiki
Fisk: Ångkokt torsk med rostad morotspuré och vitvinsås
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Onsdag 22 mars
Vegetariskt: Vegetarisk Carbonara
Fisk: Havets Wallenbergare med hummersås och potatismos
Husman: Långbakade revben med gräddsås och äpplemos
Torsdag 23 mars
Vegetariskt: Tomatsoppa med vitlök och crème fraîche
Fisk: Maila oss för dagens fisk på info@pourbon.se
Husman: Dragonbakad kyckling med rödvinsås
Fredag 24 mars
Vegetariskt: Sesamfräst cornfilé med teiyaki och basmatiris
Fisk: Fiskgryta med saffransås och rostade småpotatisar
Husman: Skomakarlåda med rödvinsås, bacon, purjolök
Vegetariskt 135 kr
Från havet 149 kr
Pour Bons husman 135 kr
Sidesallad 30 kr
Lunchdricka – Ramlösa 27 kr
Alla priser exkl. moms
Vecka 13
Måndag 27 mars
Vegetarisk: Veg Thaigryta
Fisk: Stekt fiskfilé med dansk remuladsås och citron
Husman: Chicken Thai med basmatiris
Tisdag 28 mars
Vegetarisk: Råraka med svampkompott och lingon
Fisk: Ångkokt fiskfilé med pepparrotsås och rödbetsklyftor
Husman: Pasta med parmensansås med kyckling
Onsdag 29 mars
Vegetarisk: Svampcarbonara
Fisk: Äggpanerad fiskfile med tomatmarmelad, vitvinsås och citron
Husman: Gulasch med ris, toppad med gräddfil
Torsdag 30 mars
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Fisksoppa Bouillabaisse
Husman: Helstekt fläskytterfilé med cimmichurry och rödvinsås
Fredag 31 mars
Vegetarisk: Selleripiccata med tomatsås och duchesstoppar
Fisk: Gratinerad fiskfilé med duchesstoppar och kräftsås
Husman: Teriyaki- och sesambakad kyckling med basmatiris och siriachamajonäs