Notice: Undefined variable: platform in /home/pourbon/public_html/wp-content/themes/pourbon/inc/browser.php on line 32
class="page-template page-template-page-menu page-template-page-menu-php page page-id-92 os_ ">

Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er – vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

VECKA 8

MÅNDAG 19 februari

Från havet: Fisk- och skaldjursgratäng med brännvinsost med stomp på potatis och palsternacka

Dagens kött: Barbecuemarinerad lårkycklingfilé med råstekt purjolökspotatis, bearnaisesås, topppas med grovhackad dragon, persilja och sticklök

Vegetariskt: Currybakad blomkål med bulgursallad och morotscrème

TISDAG 20 februari

Från havet: Bakad torskfilé bräserad i skaldjursjuice med dilldrösad potatis, picada och hemslagen majonnäs

Dagens kött: Pannbiff med stekt rödlök, gräddig skysås med persiljestekt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka

Vegetariskt: Örtomelett med stuvad svamp och spenatsallad

ONSDAG 21 februari

Från havet: Sotad kummelfilé med citrongräsbuljong, rostad svamp, saffransris och crème fraiche

Dagens kött: Mjukbakat högrev på stut med havssaltstekt potatis, wokade grönsaker och mojorojo

Vegetariskt: Bönbiff med havsstektsalt potatis, wokade grönsaker och mojorojo

TORSDAG 22 februari

Från havet: Smörstekt regnbågslax, ugnsrostade rotfrukter, pepparrots- och dijoncrème och örter

Dagens kött: Ärtsoppa eller gulaschsoppa

Vegetariskt: Vegetarisk ärtsoppa

FREDAG 23 februari

Från havet: Ugnsgratinerad koljafilé med citronsås samt nyslaget potatismos, toppas med liten skaldjurssallad

Dagens kött: 200 gram hamburgare i focaccia med steak fries och tillbehör

Vegetariskt: Vegetarisk hamburgare i focaccia, med steak fries och tillbehör

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens kött 99 kr
Dagens fisk 99 kr
Klimatsmart och grönt 95 kr
Liten sallad 20 kr
Lunchdricka – Ramlösa  20 kr

Paketpris: dagens rätt, liten sallad, Ramlösa, bröd och smör 125 kr

Alla priser exkl. moms

VECKA 9

MÅNDAG 26 februari

Från havet: Mozzarella- och basilikafylld torskfilé med beurre blanc smaksatt med soltorkade tomater, toppas med örter

Dagens kött: Wallenbergare på lamm med rotfruktspytt och vispat örtsmör, tryffeldoftande vinsås och saltgurka

Vegetariskt: Mozzarellabakad aubergine med ragu på bönor smaksatt med färsk basilika och tryffelolja

TISDAG 27 februari

Från havet: Pestogratinerad kummelfilé med krämig risotto och tomatsky, toppas med riven italiensk hårdost och ruccola

Dagens kött: Långbakad färsk oxbringa och käserkrainer med stuvad vitkål och persiljeslungad kulpotatis

Vegetariskt: Quinoabiff, krämig risotto och tomatsky, toppas med riven italiensk hårdost och ruccola

ONSDAG 28 februari

Från havet: Vitvinspocherad helgeflundrafilé med tomat-bacon concassé, slungad potatis och gräslökscrème

Dagens kött: Kycklingschnitzel cordon bleu med rödvinssås stekt potatis och smörfrästa haricots verts

Vegetariskt: Rotfruktspytt med rosmarin och halloumi, stekt ägg och rödbetor

TORSDAG 1 mars

Från havet: Franskinspirerad fisk- och skaldjursgryta med vårpotatis och rouille

Dagens kött: Barbecuemarinerad fläskfilé med råstekt tändstickspotatis, coleslaw, tomatsalsa och avokadosallad

Vegetariskt: Lasagne med svamp, tomat, timjan, bakad palsternacka och parmesan

FREDAG 2 mars

Från havet: Lax- och torskburgare på tomat och olivbruschetta med het skaldjursröra och citron

Dagens kött: Nattbakad innanlår på oxe med portvinsstuvade champinjoner, ostgratinerad tomat och rostad potatis

Vegetariskt: Lins-och grönsaksbiff med portvinsstuvade champinjoner, ostgratinerad tomat och rostad potatis