Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

Pour Bons luncher

Catering måndag – fredag, 11.00-14.00
Till alla rätter ingår surdegsbröd och smör.
Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.

 

Vecka 9

Måndag 26 februari 

Vegetarisk: Pasta ed currysås med chickenstyle strips 

Fisk: Stekt fiskfilé med skarpsås och citron

Husman: Skomakarlåda (fläsknoisette, bacon, purjolök, potatismos, rödvinsås)


Tisdag 27 februari

Vegetarisk: Råraka m tångkaviar, gräddfil, rödlök

Fisk: Mandelbakad torskfilé med vitvinsås

Husman: Spaghetti Bolognese

 

Onsdag 28 februari

Vegetarisk: Vegetarisk indisk böngryta med ris

Fisk: Fish and chips med dillmajonäs och citron

Husman: Nötfärsbiff med Bbq-sås och rostade rotfrukter

 

Torsdag 29 februari

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor

Fisk: Fisksoppa

Husman: Dragonbakad kyckling med rösti

 

Fredag 1 mars

Vegetarisk: Stekt corn med rotfruktspytt och pepparrotscrème

Fisk: Stekt fiskfilé med rotfruktspytt och pepparrotscrème

Husman: Fläsknoisette au four (duchesspotatis, champinjonstuvning och rödvinsås)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegetariskt 145 kr
Från havet 159 kr
Pour Bons husman 145 kr
Sidesallad 30 kr
Lunchdricka – Ramlösa  27 kr

Alla priser exkl. moms

Vecka 10

Måndag 4 mars 

Vegetarisk: Svamprisotto

Fisk: Stekt rödspättafilé med brynta champinjoner och citron

Husman: Kålpudding med gräddsås och lingon


Tisdag 5 mars

Vegetarisk: Fried ris med grillspett på corn och chilimajo

Fisk: Örtöverbakad fiskfilé med dugleresås

Husman: Pasta med kyckling i paprika- och chili crème fraîche

 

Onsdag 6 mars

Vegetarisk: Blomkålsbiff med rostade rotfrukter och tryffelaioli

Fisk: Laxquneller med potatismos och kräftsås

Husman: Schnitzel med rödvinsås, gröna ärtor och stekt potatis

 

Torsdag 7 mars 

Vegetarisk: Spenatsoppa med ägghalv

Fisk: Laxquneller med potatismos och kräftsås

Husman: Små färsbiffar med pepparsås och bearnaisesås

 

Fredag 8 mars

Vegetarisk: Zucciniplättar med fetaost och tzatsiki

Fisk: Krabbfylld fiskfilé med brynt smör och citron

Husman: Fläskfilé med portvinstuvade champinjoner och mini hasselbackspotatis