Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

Pour Bons luncher

Catering måndag – fredag, 11.00-14.00
Till alla rätter ingår surdegsbröd och smör.
Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.

 

Vecka 12

Måndag 20 mars 

Vegetariskt: Tagiatelle olio m basilikacrème

Fisk: Pankopanerad kummel med räkröra och citron

Husman: Boeuf bourguignon med ris


Tisdag 21 mars 

Vegetariskt: Panerad stekt ost m tzatsiki

Fisk: Ångkokt torsk med rostad morotspuré och vitvinsås

Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon

 

Onsdag 22 mars 

Vegetariskt: Vegetarisk Carbonara

Fisk: Havets Wallenbergare med hummersås och potatismos

Husman: Långbakade revben med gräddsås och äpplemos

 

Torsdag 23 mars 

Vegetariskt: Tomatsoppa med vitlök och crème fraîche

Fisk: Maila oss för dagens fisk på info@pourbon.se

Husman: Dragonbakad kyckling med rödvinsås

 

Fredag 24 mars

Vegetariskt: Sesamfräst cornfilé med teiyaki och basmatiris

Fisk: Fiskgryta med saffransås och rostade småpotatisar 

Husman: Skomakarlåda med rödvinsås, bacon, purjolök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegetariskt 135 kr
Från havet 149 kr
Pour Bons husman 135 kr
Sidesallad 30 kr
Lunchdricka – Ramlösa  27 kr

Alla priser exkl. moms

Vecka 13

Måndag 27 mars 

Vegetarisk: Veg Thaigryta

Fisk: Stekt fiskfilé med dansk remuladsås och citron

Husman: Chicken Thai med basmatiris


Tisdag 28 mars 

Vegetarisk: Råraka med svampkompott och lingon

Fisk: Ångkokt fiskfilé med pepparrotsås och rödbetsklyftor

Husman: Pasta med parmensansås med kyckling

 

Onsdag 29 mars 

Vegetarisk: Svampcarbonara

Fisk: Äggpanerad fiskfile med tomatmarmelad, vitvinsås och citron

Husman: Gulasch med ris, toppad med gräddfil

 

Torsdag 30 mars 

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor

Fisk: Fisksoppa Bouillabaisse

Husman: Helstekt fläskytterfilé med cimmichurry och rödvinsås

 

Fredag 31 mars

Vegetarisk: Selleripiccata med tomatsås och duchesstoppar

Fisk: Gratinerad fiskfilé med duchesstoppar och kräftsås

Husman: Teriyaki- och sesambakad kyckling med basmatiris och siriachamajonäs