Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er – vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

VECKA 7

MÅNDAG 11 februari

Från havet: Kokt fiskfångst med dillemulsion, rostad blomkål, potatisstomp smaksatt med citron

Dagens kött: Köttbullar med potatispuré smaksatt med parmesan, tomatsås och basilikasallad

Veckans vegetariskt: Kikärtsbollar med hummus, rostade kikärtor och löksallad

TISDAG 12 februari

Från havet: Pankopanerad fiskfångst med syrlig ärtcrème, dillbakad morot och råstekt broccoli

Dagens kött: Kryddbakad oxbringa med smörad buljong, alsacepotatis och grönkålskrisp

Veckans vegetariska: Kikärtsbollar med hummus, rostade kikärtor och löksallad

ONSDAG 13 februari

Från havet: Bakad fiskfångst med romsås, picklade grönsaker och dillkokt potatis

Dagens kött: Kycklingbröst i grön curry med crudité på rättika, koriander, thaibasilika och kokosmjölk

Veckans vegetariska: Kikärtsbollar med hummus, rostade kikärtor och löksallad

TORSDAG 14 februari

Från havet: Vitvinsångad fiskfångst med musslor, surdegscrunch, rostad fänkål och savoykål

Dagens kött: Slottstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, rostad potatis och palsternacka

Veckans vegetariskt: Kikärtsbollar med hummus, rostade kikärtor och löksallad

FREDAG 15 februari

Från havet: Fiskfångst med skaldjursrisotto, fänkål och dillcrudité

Dagens kött: Fläskkarré med klyftpotatis, rosmarinbakad tomat, stekt lök och emulsion på chipotle

Veckans vegetariskt: Kikärtsbollar med hummus, rostade kikärtor och löksallad

 

Dagens kött 100 kr
Dagens fisk 110 kr
Klimatsmart och grönt 100 kr
Liten sallad 20 kr
Lunchdricka – Ramlösa  20 kr

Alla priser exkl. moms

VECKA 8

MÅNDAG 18 februari

Från havet: Ångad fiskfångst med pepparotscrème, bakad palsternacka, gulbetor och crudité på sockerärtor

Dagens kött: Pannbiff på högrev med stekt lök, pressgurka, skysås och potatispuré

Veckans vegetariskt: Rotfruktsrösti med ört- färskostscrème, variation på lök och saltrostade pumpafrön

TISDAG 19 februari

Från havet: Vitvinskokt fiskfångst med äggsås, dillkokt potatis, citron och krossade ärtor

Dagens kött: Kalops, picklade betor, morot och örtrostad potatis

Veckans vegetariska: Rotfruktsrösti med ört- färskostscrème, variation på lök och saltrostade pumpafrön

ONSDAG 20 februari

Från havet: Halstrad fiskfångst med pumpa, råstekt broccoli, sojasmör och spenat

Dagens kött: Kryddbakad fläsksida med äpplesky, rostade rotfrukter, svartkål och hemgjord senap

Veckans vegetariska: Rotfruktsrösti med ört- färskostscrème, variation på lök och saltrostade pumpafrön

TORSDAG 21 februari

Från havet: Stekt fiskfångst med vitvinssås, skogschampinjon, selleri och spenat

Dagens kött: Kryddstekt kycklingfilé med dragonemulsion, citronbakad spetskål och tomatecrasé

Veckans vegetariskt: Rotfruktsrösti med ört- färskostscrème, variation på lök och saltrostade pumpafrön

FREDAG 22 februari

Från havet: Fisk- skaldjursgryta med saffransrouille, krutonger, rostad fänkål och palsternacka

Dagens kött: Fisk- skaldjursgryta med saffransrouille, krutonger, rostad fänkål och palsternacka

Veckans vegetariskt: Rotfruktsrösti med ört- färskostscrème, variation på lök och saltrostade pumpafrön