Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er – vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

VECKA 42

MÅNDAG 15 oktober

Från havet: Stekt torsk med dansk remoulad och kokt potatis

Dagens kött: Chicken á la king med basmatiris

Vegetariskt: Quorn á la king med basmatiris

TISDAG 16 oktober

Från havet:  Ugnsbakad kolja med ratatouille och potatiskaka

Dagens kött: Helstekt ytterfilé med champinjonsås, bearnaisesås, råstekt potatis och frästa grönsaker

Vegetariskt: Falafel med ratatouille och potatiskaka

ONSDAG 17 oktober

Från havet: Ångad sej med stuvad savojkål, dillslungad potatis, toppas med knaperstekt bacon

Dagens kött: Klassisk pannbiff med stekt lök, skysås och stekt potatis

Vegetariskt: Vegetariska biffar med stuvad savojkål och dillslungad potatis

TORSDAG 18 oktober

Från havet: Stekt makrill med stuvad spenat och ägghalva

Dagens kött: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos

Vegetariskt: Ugnsbakad Zcchini med stuvad spenat och ägghalva

FREDAG 19 oktober

Från havet: Räk- och färskostfylld flundrafilé med grön sparris och romsås

Dagens kött: Nattbakad nötstek med rödvinssås, purjolökscrème och wokade grönsaker

Vegetariskt: Bönbiffar med wokade grönsaker samt purjolökscrème

 

 

 

Dagens kött 99 kr
Dagens fisk 99 kr
Klimatsmart och grönt 95 kr
Liten sallad 20 kr
Lunchdricka – Ramlösa  20 kr

Paketpris: dagens rätt, liten sallad, Ramlösa, bröd och smör 125 kr

Alla priser exkl. moms

VECKA 43

MÅNDAG 22 oktober

Från havet: Panerad sejfilé med skagenröra och kokt dillpotatis

Dagens kött: Flygande Jakob med jordnötter, banan och ris

Vegetariskt: Vegetarisk lasagne

TISDAG 23 oktober

Från havet:  Fänkålsbakad kolja med beurre blanc och kokt potatis

Dagens kött: Stekt fläsk med raggmunk samt lingon

Vegetariskt: Vegetarisk pasta bolognese, toppas med riven ost

ONSDAG 24 oktober

Från havet: Ångad torsk med gröna ärtor och skirat smör, toppas med färsk riven pepparrot

Dagens kött: Oxjärpar med purjolökspotatis, hemmagjord inlagd gurka och svartvinbärsgelé

Vegetariskt: Fylld paprika med wokade grönsaker och purjolökssås

TORSDAG 25 oktober

Från havet: Köttragu smaksatt med rödvin, rostad potatis och rödbetor

Dagens kött: Stekt spättafilé med kaprissås och fräst citron

Vegetariskt: Fetaostbakad aubergine med ruccolacrème och vildris

FREDAG 26 oktober

Från havet: Havets wallenbergare med kaviar- och dillsås och citron 

Dagens kött: Ost- och skinkschnitzel med citron, gröna ärtor och choronsås

Vegetariskt: Vegetarisk schnitzel med citron, gröna ärtor och choronsås