Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er – vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bon signatur

VECKA 3

MÅNDAG 15 januari

Från havet: Stekt lubbfilé Grenobloise (tärnade rödbetor, kapris), brynt smör, riven pepparrot från Fjärås och kokt potatis

Dagens kött: Stekt färsbiff med mustig skogssvampsås och potatisgratäng, toppas med grovhackad bladpersilja och sticklök

Vegetariskt: Cannelloni vegetariana, ricotta- och spenatfyllda pastarullar i krämig kronärtskockssås, toppas med hyvlad parmesan

TISDAG 16 januari

Från havet: Lime- och chilipenslad koljafilé med rostad majs, asiatisk kålsallad med potatisstomp

Dagens kött: Fetaostgratinerad kycklingfilé med råstekt potatis, tzatziki, tomatsås och grillad citron

Vegetariskt: Linsbiffar med rostad majs, asiatisk kålsallad och tomatsås

ONSDAG 17 januari

Från havet: Halstrad regnbågsfilé med ångad broccoli, friterad persilja, vitlöksbakad tomat, gräslökscrème och kokt potatis

Dagens kött: Biff Stroganoff med pilaffris, toppas med smetana

Vegetariskt: Vegetarisk Stroganoff med pilaffris, toppas med smetana

TORSDAG 18 januari

Från havet: Ört- och brödbakad torskfilé med skaldjursrisotto, citronbakad fänkål och tomatconcassé

Dagens kött: Gremolatamarinerad fläskytterfilé med rostad potatis, sötpotatis, blomkål, lök och paprika, mojo rojo och balsamicoglaze

Vegetariskt: Ratatouillelasagne med bönsalsa och olivtapenad

FREDAG 19 januari

Från havet: Krämig fisk och skaldjursgratäng gratineras med lagrad ost och gräslökssmaksatt musseldoftande potatismos

Dagens kött: Helstekt nötinnanlår med bearnaisesås, pommes frites och tomat och löksallad med örter

Vegetariskt: Örtomelett med stuvad svamp och spenatsallad

 

 

 

 

 

 

Dagens kött 99 kr
Dagens fisk 99 kr
Klimatsmart och grönt 95 kr
Liten sallad 20 kr
Lunchdricka – Ramlösa  20 kr

Alla priser exkl. moms

VECKA 4

MÅNDAG 22 januari

Från havet: Kräftgratinerad torskfilé med akvavitsås och stompad potatis, toppas med örtolja

Dagens kött: Cevapcici med paprikagryta, myntayoghurt och saltrostad potatis, toppas med örtmix

Vegetariskt: 

TISDAG 23 januari

Från havet: Fisk- och skaldjurscollage, mild saffransås, wokat grönsaksris, toppas med aioli

Dagens kött: Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Vegetariskt:

ONSDAG 24 januari

Från havet: Stekt strömming med brynt dillsmör, potatispuré och rårörda lingon   

Dagens kött: Kycklingsouvlaki med tzatziki, salsa och råstekt potatis, toppas med oregano och citron

Vegetariskt: 

TORSDAG 25 januari

Från havet: Färskost- och pepparbakad laxfilé med beurre blanc och ugnsstekta grönsaker, toppas med hackad gräslök

Dagens kött: Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med tillbehör

Vegetariskt: 

FREDAG 26 januari

Från havet: Fish and chips med räktartar        

Dagens kött: Viltfärsbiff med skogssvampsgräddsås,bakade rotfrukter och baconfrästa haricots verts

Vegetariskt: