Lunchcatering
Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Cateringmenyer:
Event- & säsongssmenyer:
Pour Bons lunchcatering
Vi har lunchcatering måndag till fredag, 11.00-14.00 och till alla rätter ingår surdegsbröd och smör. Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.
Vegetariskt
145 kr
Från havet
159 kr
Pour Bons husman
145 kr
Sidesallad
30 kr
Lunchdricka – Ramlösa
27 kr
Alla priser exkl. moms
Måndag 13 januari (v. 3)
Vegetarisk: Sesampanerade morotsbiffar med grönsaksris
Fisk: Stekt fiskfilé med kall skagensås och citron
Husman: Kålpudding med gräddsås och lingon
Tisdag 14 januari (v. 3)
Vegetarisk: Vegetarisk Bolognese
Fisk: Ångad torsk med äggsås
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Onsdag 15 januari (v. 3)
Vegetarisk: Biffstyle strips med bambuskott
Fisk: Äggpanerad kolja med sandefjordsås
Husman: Tomat- och mozarellabakad kyckling med balsamicosås
Torsdag 16 januari (v. 3)
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Äggpanerad kolja med sandefjordsås
Husman: Fläskytterfilé charlemagne (champinjonstuvning och bearnaisesås)
Fredag 17 januari (v. 3)
Vegetarisk: Stekt cornfilé med västerbottenskaka och svampkompott
Fisk: Krabbfylld fiskfilé med brynt smör och citron
Husman: Grillad pluma med västerbottenskaka och rödvinssås
Måndag 20 januari (v. 4)
Vegetarisk: Blomkålscurry med ris
Fisk: Stekt kummelfilé med pepparrotscrème, citron & potatis
Husman: Skomakarlåda med bacon, purjo, potatismos och rödvinssås
Tisdag 21 januari (v. 4)
Vegetarisk: Pankopanerad aubergin med couscous-sallad
Fisk: Dill- och räkgratinerad koljafilè med kokt potatis och citron
Husman: Raggmunk med stekt fläsk o lingon(GF;LF)
Onsdag 22 januari (v. 4)
Vegetarisk: Svamprisotto(GF)
Fisk: Stekt spättafilé med brynta champinjoner och citron
Husman: Pannbiff med lök (LF, GF)
Torsdag 23 januari (v. 4)
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt spättafilé med brynta champinjoner och citron
Husman: Marinerat strimlat kött med wookade grönsaker (LF,GF)
Fredag 24 januari (v. 4)
Vegetarisk: Panerad brie med rostade rotfrukter tryffelmajonnäs
Fisk: Crabcake med sauterad fänkål och potatismos
Husman: Schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis (LF)