Lunchcatering

Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pour Bons lunchcatering

Vi har lunchcatering måndag till fredag, 11.00-14.00 och till alla rätter ingår surdegsbröd och smör. Behöver ni specialkost så löser vi det!

Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.

Vegetariskt

145 kr

Från havet

159 kr

Pour Bons husman

145 kr

Sidesallad

30 kr

Lunchdricka – Ramlösa

27 kr

Alla priser exkl. moms

Måndag 4 november (v.45)

Vegetarisk: Nudlar i röd curry med biffstyle strips

Fisk: Stekt kummelfilé med dansk remuladsås och citron

Husman: Kålpudding med gräddsås och lingon

Tisdag 5 november (v.45)

Vegetarisk: Råraka med tångkaviar, rödlök och gräddfil
Fisk: Ångkokt torsk med Sandefjordsås
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Onsdag 6 november (v. 45)

Vegetarisk: Coscospytt med rostade solrosfrön och sesamdressing
Fisk: Stekt fiskfilé med bladspenat och vitvinsås
Husman: Hackad grönpepparbiff med rostad potatis

Torsdag 7 november (v.45)

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé med bladspenat och vitvinsås
Husman: Pytt i panna med ägg och rödbetor

Fredag 8 november (v.45)

Vegetarisk: Pulled oumph med syrad rödlök,chilimajo i vetetortilla
Fisk: Stekt fiskfilé med potatis och  jordärtkockspuré, kräftsky
Husman: Pulled pork med syrad rödlök och chilimajonnäs i vetetortilla

Måndag 11  november (v.46)

Vegetarisk: Pommedore med grana padano och baslilikacrème

Fisk: Stekt spättafilé med brynta champinjoner och citron

Husman: Stekt fläsknoisette med choronsås, harricots verts

 

Tisdag 12 november (v.46)

Vegetarisk: Råraka med tångkaviar, rödlök o gräddfil
Fisk: Fisksymphoni med kräftsås och citron
Husman: Raggmunk med fläsk och lingon

Onsdag 13 november (v.46)

Vegetarisk: Grön curry med biffstyle strips och ris
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon

Torsdag 14 november (v.46)

Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Långbakade revben med gräddsås och äpplemos

Fredag 15 november (v.46)

Vegetarisk: Vegetarisk clubsandwich på cornfilé
Fisk: Fisksoppa toppad med räkor, aioli och vitlöksbröd
Husman: Clubsanwich på kyckling med bacon och dijonmajonnäs