Lunchcatering
Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Cateringmenyer:
Event- & säsongssmenyer:
Pour Bons lunchcatering
Vi har lunchcatering måndag till fredag, 11.00-14.00 och till alla rätter ingår surdegsbröd och smör. Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.
Vegetariskt
145 kr
Från havet
159 kr
Pour Bons husman
145 kr
Sidesallad
30 kr
Lunchdricka – Ramlösa
27 kr
Alla priser exkl. moms
Måndag 4 november (v.45)
Vegetarisk: Nudlar i röd curry med biffstyle strips
Fisk: Stekt kummelfilé med dansk remuladsås och citron
Husman: Kålpudding med gräddsås och lingon
Tisdag 5 november (v.45)
Vegetarisk: Råraka med tångkaviar, rödlök och gräddfil
Fisk: Ångkokt torsk med Sandefjordsås
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Onsdag 6 november (v. 45)
Vegetarisk: Coscospytt med rostade solrosfrön och sesamdressing
Fisk: Stekt fiskfilé med bladspenat och vitvinsås
Husman: Hackad grönpepparbiff med rostad potatis
Torsdag 7 november (v.45)
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé med bladspenat och vitvinsås
Husman: Pytt i panna med ägg och rödbetor
Fredag 8 november (v.45)
Vegetarisk: Pulled oumph med syrad rödlök,chilimajo i vetetortilla
Fisk: Stekt fiskfilé med potatis och jordärtkockspuré, kräftsky
Husman: Pulled pork med syrad rödlök och chilimajonnäs i vetetortilla
Måndag 11 november (v.46)
Vegetarisk: Pommedore med grana padano och baslilikacrème
Fisk: Stekt spättafilé med brynta champinjoner och citron
Husman: Stekt fläsknoisette med choronsås, harricots verts
Tisdag 12 november (v.46)
Vegetarisk: Råraka med tångkaviar, rödlök o gräddfil
Fisk: Fisksymphoni med kräftsås och citron
Husman: Raggmunk med fläsk och lingon
Onsdag 13 november (v.46)
Vegetarisk: Grön curry med biffstyle strips och ris
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon
Torsdag 14 november (v.46)
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Långbakade revben med gräddsås och äpplemos
Fredag 15 november (v.46)
Vegetarisk: Vegetarisk clubsandwich på cornfilé
Fisk: Fisksoppa toppad med räkor, aioli och vitlöksbröd
Husman: Clubsanwich på kyckling med bacon och dijonmajonnäs