Lunchcatering
Lunchcatering för företag i Göteborg. Pour Bon kommer till er! Vi erbjuder en mängd olika kalla och varma luncher för leverans alla vardagar. Priser gäller exklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Cateringmenyer:
Event- & säsongssmenyer:
Pour Bons lunchcatering
Vi har lunchcatering måndag till fredag, 11.00-14.00 och till alla rätter ingår surdegsbröd och smör. Behöver ni specialkost så löser vi det!
Vill ni ha meny för flera dagar, hela veckan eller har särskilda önskemål för er lunch be om offert/menyförslag.
Vegetariskt
159 kr
Från havet
165 kr
Pour Bons husman
159 kr
Sidesallad
25 kr
Lunchdricka – Ramlösa
27 kr
Alla priser exkl. moms
Måndag 20 oktober (v. 43)
Vegetariskt: Vegetarisk bolognese
Fisk: Stekt kummelfilé med remuladsås och citron
Husman: Skomakarlåda på kotlett (bacon, purjolök, rödvinssås, potatismos)
Tisdag 21 oktober (v. 43)
Vegetariskt: Råraka med tångkaviar, rödlök och gräddfil
Fisk: Fisksymfoni med kräftsås och rostad potatis
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon (GF, LF)
Onsdag 22 oktober (v. 43)
Vegetariskt: Fajitas på biffstyle strips salsasås och ris
Fisk: Stekt fiskfilé på rotfruktsbädd, vitvinssås och citron
Husman: Hackad pepparbiff med grönpepparsås och potatisgratäng
Torsdag 23 oktober (v. 43)
Vegetariskt: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé på rotfruktsbädd, vitvinssås och citron
Husman: Lågtempad karré med gräddsås, äpplemos och varma grönsaker
Fredag 24 oktober (v. 43)
Vegetariskt: Stekt pannoumi med bearnaisesås och provencale potatis
Fisk: Havets Wallenbergare med hummersås, potatismos och gröna ärtor
Husman: Fläskfilé med bearnaisesås och provencale potatis
Måndag 27 oktober (v. 44)
Vegetariskt: Pomodoro med grana padano ooch baslilikacrème
Fisk: Stekt spättafilé med brynta champinjoner och citron
Husman: Stekt fläsknoisette med choronsås, haricots verts
Tisdag 28 oktober (v. 44)
Vegetariskt: Råraka med tångkaviar, rödlök och gräddfil
Fisk: Örtöverbakad fiskfilé med gräslökssås
Husman: Raggmunk med stekt fläsk och lingon (GF, LF)
Onsdag 29 oktober (v. 44)
Vegetariskt: Grön curry med biffstyle strips och ris
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon
Torsdag 30 oktober (v. 44)
Vegetariskt: Ärtsoppa med pannkakor
Fisk: Stekt fiskfilé med pepparrotscrème och dillslungad potatis
Husman: Rostad pork-belly med barbequesås
Fredag 31 oktober (v. 44)
Vegetariskt: Panerad tofu med duchesstoppar och pepparrotscrème
Fisk: Gratinerad koljafilé med sandefjordsås och duchesstoppar
Husman: Schnitzel Cordon blue med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis